goozlo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2011 Συναδελφοι καλησπερα , προσπαθω να προσθεσω μια ρυθμιση 3843 στο εργαλειο του ΤΕΕ , αλλα μου βγαζει αυτο το λαθος "ORA-01403: δε βρέθηκαν δεδομένα ORA-01403: δε βρέθηκαν δεδομένα ORA-06512: σε "ETEE.MP_CONSTRUCTIONS_BEFORE2", γραμμή 16 ORA-04088: σφάλμα κατά την εκτέλεση του trigger "ETEE.MP_CONSTRUCTIONS_BEFORE2" ORA-06512: σε γραμμή 1 - " δοκιμασα chrome-Firefox,Ie παντου τα ιδια. Ξερει κανεις κατι? επισης στην αρχικη λεει υποβολη νεου εργου σε αρχειο XML αυτο πως το δημιουργω , υπαρχει offline εργαλειο? Ευχαριστω
thesmeletes Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2011 Μα θες να χρεώσεις το ΤΕΕ άλλες 60 χιλιάδες;
cna Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2011 Δηλαδή σταμάτησε ο έλεγχος αμοιβών από το ΤΕΕ;
archthanos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2011 Κάποιο λάθος κάνεις. Μια χαρά βγαίνουν οι αμοιβές. Το XML αρχείο που λέει είναι αν υποβάλλεις μέσω άλλου προγράμματος υπολογισμού αμοιβών, διαφορετικό απ' του ΤΕΕ....οπότε ή το ένα κάνεις ή το άλλο...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2011 Εβγαλα πριν λίγες ημέρες κωδικό πληρωμής και ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΜΟΙΒΩΝ από το σύστημα του ΤΕΕ, αλλά δεν έχει σε μεγάλα αχνά και διαγωνια γράμματα την ένδειξη ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ. Σε άλλα έντυπα που έχω δει, έχει αυτή την ένδειξη σε κάθε σελίδα. Θα έχω πρόβλημα με την Πολεοδομία;;
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2011 Αυτού μόνο ξέρουν να σου πουν αν το δεχτούν ή όχι.
asconas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 καλησπερα ειμαι ιδιωτης φτιαχνω μια μονοκατοικια ετοιμασαμε τα σχεδια με τον μηχανικο τωρα μου ζητησε να πληρωσω 3200 ευρω για το τεε? πως προκυπτει αυτο το ποσο?ποιες αμοιβες καλυπτονται?
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 (edited) Ζητήστε από τον μηχανικό να σας εξηγήσει την διαδικασία καταβολής της αμοιβής μηχανικών μέσα από το σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ και την κατάθεση στην Εθνική τράπεζα της Ελλάδος Προφανώς το ποσό των 3200 ευρώ πρέπει να είναι το ποσό της αμοιβής του μηχανικού σας με το ΦΠΑ (23 %) και το 2 % του ΤΕΕ , ώστε να κατατεθεί στην πολεοδομία ο φάκελος της άδειας σας μαζί με το έντυπο της τράπεζας Edited Ιανουάριος 11 , 2012 by GEORGE MICHEAL
car_crazy Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Καλημέρα! Προσπαθώ να περάσω στο τεε μία αμοιβή για ένα ενεργειακό πιστοποιητικό και μου βγάζει το εξής error: Parsing Error: /data/amoibes/schema/AmoibesInput.xsd (No such file or directory) Δοκίμασα και chrome και internet explorer και δεν ανταποκρίνεται. Τι συμβαίνει? Έχει κάποιο πρόβλημα το σύστημα σήμερα?
sdim Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 (edited) Αυτή την στιγμή προσπαθώ να μπω στο σύστημα αμοιβών και δεν μπορώ. Έχω μόνο εγώ το πρόβλημα ή είναι γενικό; Μόλις επανήλθε, όλα ΟΚ. Edited Μάρτιος 8 , 2012 by sdim
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα