giorgosps Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2008 Μου ζητήθηκε από πελάτη μου να χαράξω ισοϋψείς στην ιδιοκτησία του. Γνωρίζει κανείς κάποιο εύκολο στην χρήση και αξιόπιστο πρόγραμμα υπολογισμού ισοϋψών (και φθηνό..) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2008 Φίλε giorgops όλα τα τοπογραφικά λογισμικά έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μοντέλο εδάφους. Δεν γνωρίζω κάποιο πρόγραμμα που να έχει σκοπό αποκλειστικά το μοντέλο εδάφους εκτός του Contour το οποίο όμως νομίζω ότι έχει σχετικά ύψηλή τιμή για πρόγραμμα αποκλειστικά μοντέλου εδάφους. Ισως θα έπρεπε να συμβουλευτείς το thread με το τοπογραφικό λογισμικό και να καταλήξεις να επενδύσεις σε ένα ολοκληρωμένο επιλυτικό - σχεδιαστικό (με μοντέλο εδάφους) πακέτο. Eγώ έχω καταλήξει στο Ταχυμμετρία, το οποίο σκοπέυω σύντομα να αγοράσω καθώς έχει και πολύ ανταγωνιστική τιμή πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2008 Πόσο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2008 ezysurf!!! τζάμπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 Μήπως γνωρίζεται κάποιο free πρόγραμμα για ισουψείς όταν έχω σαν δεδομένο σημεία με Χ,Υ,Ζ? Είτε plugin σε ACAD είτε εξωτερικό που να μπορεί να σχεδιάσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maria_geo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για τη σχεδίαση ισοϋψών; Ποιο είναι πιο εύχρηστο και που μπορώ να το βρω; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokbel Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2008 Δες αυτά τα post: http://www.michanikos.gr/ftopic1229.html http://www.michanikos.gr/ftopic567.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleni Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2008 Μπορείς να σχεδιάσεις υσουψείς σε 5αρι ΓΥΣ χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα Raster Design που "κουμπώνει" στο autocad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos83 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2008 Το Surfer είναι πολύ καλό και νομίζω ότι είναι free. Απ' ότι θυμάμαι στη σχολή κυκλοφορούσε ευρέως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristospanisis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Λιγο καθυστερημένη η απάντησή μου: EzySurf (υπάρχει και σε free εκδοση και σε full) (add on για το Autocad-Ραπορταρει, δημιουργεί ισουψεις...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα