polydwras Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Συναδελφοι επειδη δεν βρισκω καπου στο forum καποιο excel me τον υπολισμο του αναλυτικου προυπολογισμου βαση τιμων 99 μπορει καποιος να βοηθησει? Ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sosi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 καλημερα! πηγαινε εδω και κατεβασε το: http://portal.tee.gr/portal/page/portal/PROFESSIONAL_ISSUES/AMOIBES1/ocr_fek.pdf βεβαια ειναι του '90 αλλα εμενα δε μου διευκρινησαν οτι πρεπει να ειναι του '99.. και μετα απο μικρη ερευνα τωρα δε βρηκα καποιο νεοτερο. αν εχει καποιος του '90 ας μας το δωσει. σε αυτο απλα πρεπει να μετατρεψεις τις τιμες απο δραχμες σε ευρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spafent Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 (edited) Δυστυχώς δεν μπορώ να επισυνάψω αρχείο Excel, ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ Εγκ.-17854/8/90(εγκ-8/90) για τον υπολογισμό παραβάσεων βάσει της περίπτωσης 13 του φύλλου καταγραφής αυθαιρέτου, που έχω μετατρέψει τις τιμές μονάδος σε ευρώ. Edited Νοέμβριος 10 , 2011 by spafent Link to comment Share on other sites More sharing options...
riax Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Θα μπορούσες να μου στείλεις το excel με προσωπικό μήνυμα? ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
polydwras Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 έχω την εντύπωση ότι ύπαρχει και ένα του 99. Το έχει ανεβάσει ο χρήστης Myri αλλά δεν μπορώ να το κατεβάσω. Αν καποιος διαθέτει κάτι ανάλογο σε excel ας το βάλει στην κατηγορία downloads σας παρακάλω. Ευχαριστώ και πάλι για την ανταπόκριση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spafent Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 (edited) Έχω ανεβάσει αρχείο Excel, ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ Εγκ.-17854/8/90(εγκ-8/90) για τον υπολογισμό παραβάσεων βάσει της περίπτωσης 13 του φύλλου καταγραφής αυθαιρέτου, όπου έχω μετατρέψει τις τιμές μονάδος σε ευρώ. Θα το βρείτε στα downloads/ αυθαίρετα / έντυπα, εφόσον εγκριθεί Edited Νοέμβριος 11 , 2011 by spafent Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Δεν υπαρχει ακομη. Μολις εγκριθεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Της Myri ο αναλυτικός ANALYTIKOS προϋπολογισμός.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
spafent Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2011 Έχω ανεβάσει αρχείο Excel, ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ Εγκ.-17854/8/90(εγκ-8/90) για τον υπολογισμό παραβάσεων βάσει της περίπτωσης 13 του φύλλου καταγραφής αυθαιρέτου, όπου έχω μετατρέψει τις τιμές μονάδος σε ευρώ. Θα το βρείτε στα downloads/ αυθαίρετα / έντυπα, εφόσον εγκριθεί Να διευκρινίσω οτι οι τιμές μονάδος είναι σε δραχμές για την πιστή εφαρμογή της εγκυκλίου, το σύνολο μετατρέπεται σε ευρώ για τον υπολογισμό των παραβάσεων, ανά 500,00€ = μία παράβαση (και εννοείται υπολογίζουμε ξεχωριστά ανά είδος παράβασης π.χ. άλλον προϋπολογισμό για στέγαστρο, άλλον για περίφραξη και ούτω καθ' εξής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polydwras Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts