Haritos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 Γεια σας... Έχω δύο οικόπεδα τα οποία είναι 311 τ.μ. έκαστο και ενώνονται σε παράλληλη γραμμή (όπως βλέπετε πρόχειρα από την επισυναπτόμενη εικόνα). Στο τοπογραφικό σημείωμα ο Τοπογράφος Μηχανικός αναφέρει και για τα δύο οικόπεδα ξεχωριστά ότι είναι μη άρτια και μη οικοδομήσιμα και βρίσκονται εντός σχεδίου πόλεως. Στο υπόμνημα αναφέρει: ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ: E=500,00 τ.μ. , Π=15,00 μ. (κανόνας) Βάση του υπομνήματος τα οικόπεδα έχουν 4 σημεία (Α,Β,Γ,Δ) και οι πλευρές είναι οι εξής: Το πρώτο οικόπεδο έχει πλευρές: Α-Β: 39,07 μ. Β-Γ: 8,73 μ. Γ-Δ: 40,29 μ. Δ-Α: 7,00 μ. Το δεύτερο οικόπεδο έχει πλευρές: A-B: 40,29 μ. Β-Γ: 8,27 μ. Γ-Δ: 41,53 μ. Δ-Α: 7,00 μ. Το ερώτημά μου είναι αν υπάρχει δυνατότητα να γίνει συνένωση των οικοπέδων με σκοπό την αρτιότητα και κατά συνέπεια τον χαρακτηρισμό άρτιο και οικοδομήσιμο και εντός σχεδίου , αν είναι αυτό εφικτό. Σας επισυνάπτω μια πρόχειρη εικόνα από το Google Maps στην οποία έχω χρωματίσει τα όρια των οικοπέδων και με διακεκομμένες γραμμές εκεί που χωρίζονται μεταξύ τους. Υπόψιν ότι εντός του ενός οικοπέδου υπάρχει αποθήκη Ε=69,75 τ.μ. με υπ'αριθμόν άδεια 12/1990 οικοδομική άδεια της Πολεοδομίας Σαλαμίνας.
SIGIO Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2011 Ο τοπογράφος μηχανικός που συνέταξε το διάγραμμα τι σας απάντησε;
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 Η οικοδομική άδεια βγήκε πριν την ένταξη στο σχέδιο πόλης?Δεν υπάρχουν παρεκκλίσεις για τα μη άρτια κατά κανόνα στο σχέδιο πόλης?
Haritos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 Ο τοπογράφος δεν μας είπε κάτι. Η οικοδομική άδεια είναι του 1990.. Το πότε έγινε η ένταξη στο σχέδιο πόλης δεν το γνωρίζω.. Που μπορώ να το μάθω και να δω αν υπάρχουν παρεκκλίσεις για τα μη άρτια?
SIGIO Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Στο διάταγμα ρυμοτομίας, με έλεγχο βέβαια πιθανών τροποποιήσεων του. Η εργασία απαιτεί συνδρομή μηχανικού για την αποφυγή λαθών...
Haritos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για το που μπορώ να βρω τους κανόνες αρτιότητας της περιοχής Αμπελάκια Σαλαμίνας?
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Στην πολεοδομία και στον Δήμο Σαλαμίνας. Πλέον η Νομαρχία Πειραιώς (επί της Λαμπράκη) δεν έχει στοιχεία για την Σαλαμίνα.
Haritos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Που μπορώ να απευθυνθώ για την συνένωση των οικοπέδων και ποιος μπορεί να με βοηθήσει για να διευκρινίσουμε αν υπάρχει αρτιότητα μετά την συνένωση?
Haritos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Έχω απευθυνθεί σε τοπογράφο και έχει συντάξει τοπογραφικό για τα δύο οικόπεδα ξεχωριστά.. Τι πρέπει να κάνω για να το κάνω ένα?
Recommended Posts