dib Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 Για μένα έτσι όπως το λές είναι με τον νέο τίτλο...δεν απαιτείται ΠΕΑ ! 1
giorgosax Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 dib εγώ συμφωνώ μαζί σου! Πάντως σε τηλεφωνική επικοινωνία με την ΕΥΕΠΕΝ ο κατά τα άλλα ευγενικός κύριος μου είπε δεν ξέρω σίγουρα τι να σου πω.... ας βγάλει μωρέ.... Αυτά τα διαφωτιστικά για σήμερα ... μάλλον δεν χρειάζεται αλλά.... Καληνύχτα σε όλους! 2
dib Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 ας βγάλει μωρέ.... χαχαχαχχαχαχαχχαχαχα...όλα τα λεφτά η απάντηση της ΕΥΕΠΕΝ !!! Μου φτιαξες το βράδυ !!!! χαχαχχαχαχαχα +1
feidelliou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 καλησπέρα! έχω σε διαμέρισμα πώληση της ψιλής κυριότητας. βάζω μόνο τα στοιχεία του ψιλού κύριου? ευχαριστώ
gtho Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2016 καλούμαι να εκδώσω Π.Ε.Α για μονοκατοικία 90 τμ όπως αναγράφεται στα συμβόλαια του ιδιοκτήτη, η οποία στην πραγματικότητα έχει χωριστεί σε δύο διαμερίσματα των 45 τα οποία θα ενοικιαστούν χωριστά σε ξεχωριστούς ενοικιαστές. Θα εκδώσω 1 ΠΕΑ (για το σύνολο της επιφάνειας της μονοκατοικίας) ή δύο ΠΕΑ (ένα για κάθε διαμέρισμα)?
antloukidis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2016 Αποψη μου ενα ΠΕΑ σαν ¨πολυκατοικια¨ δυο διαμερισματων η δυο ξεχωριστα ΠΕΑ. Τον πελατη τον συμφερει ενα, εσενα δυο, συμφωνα με τις νομιμες αμοιβες, αν εχουν καποια ισχυ σημερα.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2016 1 για όλο καθώς δεν υπάρχει ξεχωριστή σύσταση. Από την πλευρά σου έτσι είσαι πιο σωστός
gtho Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2016 ευχαριστώ πολύ συνάδελφοι, θα πάω με βάση τη σύσταση.
Elyros Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2016 Μα και σύσταση οριζόντιας να υπήρχε, θα μπορούσε να εκδώσει 1 ΠΕΑ. Με 2 συνιδιοκτήτες.
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2016 ΤΟ σεναριο για μια απλη επιθεωρηση πρεπει τελικα να ανεβαζει κατηγορια?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα