tzeno Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2013 Μην κανεις copy paste. Γραψε το ψηφιο ψηφιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2013 (edited) Με το χέρι το έγραψα, δύο φορές μάλιστα. Το χαρτί από το κτηματολόγιο δεν είναι email να κάνω Copy paste. Θα δοκιμάσω ξανά. Update Τώρα το πήρε. Τι να πω... Edited Μάιος 25 , 2013 by sdim Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Άντε πάλι. Τώρα δεν δέχεται οριστική υποβολή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Μου βγάζει πρόβλημα πως έχει γεμίσει η βάση δεδομένων του buildingcert. Ελπίζω να το διορθώσουν εγκαίρως. Λογικά κανένας δεν θα μπορεί να υποβάλλει ΠΕΑ πριν λυθεί το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Πρέπει να βάλουν έναν τεχνικό υπηρεσίας το ΣΚ ή να βρουν μία άλλη λύση. Όλα τα προβλήματα δημιουργούνται Σαββατοκύριακο και επειδή είναι κλειστή η υπηρεσία, εμείς αναγκαζόμαστε να περιμένουμε το πρωί της Δευτέρας για να συνεχίσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 πάλι κάτω είναι ; μόλις πάω στο αρχείο επιθεωρήσεων, μου βγάζει error Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Μία από τα ίδια και σήμερα ε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Ωχ μη μου πεις... Τι συμπτωματα παλι εμφανιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Service Temporarily Unavailable....Την τρέλλα μου μέσα....και είπα να κάτσω μέσα σήμερα να τελειώσω ένα ΠΕΑ, να παραδώσω αύριο γιατί ΣΚ έχω υποχρεώσεις...Μαλακία έχει καταντήσει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Εξαιρετικα... Εχω να βγαλω 4-5 ΠΕΑ μεσα στο ΣΚ Αν δε λυθει, τη γ@μησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα