mkara Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 (edited) Καλημερα, μου ανατεθηκε μια μελετη οινοποιειου.Βρηκα ενα παλιοτερο ποστ το οποιο δεν ειναι καθολου ανεπτυγμενο οποτε ανοιξα καινουργιο θεμα.. υπαρχει καποιος που εχει καποια εμπειρια; να εχει κανει παρομοια μελετη ή να μπορει να μου δωσει μια βοηθεια; ευχαριστω εκ των προτερων Edited Μάρτιος 24 , 2012 by myri
parth Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Τι δυναμικότητας θα είναι? Κανονικά θα πρέπει να περιλαμβάνει σπαστήρες, πιεστήριο, δεξαμενες ινοχ , υπογειο ή άλλο χώρο σταθερής θερμοκρασίας για αποθηκευση βαρελιών/ωρίμανση μούστου, συσκευαστήριο κτλ. Προτείνω να έρθεις σε επαφή με εταιρίες που διαστηριοποιούνται στο τομέα αυτό για να παρεις μια πληρη εικονα για τα μηχανήματα και τις διαστάσεις και ιπποδυνάμεις τους (αλλωστε ολα αυτα θα πρεπει να αποτυπωθούν στη μελέτη άδειας ιδρυσης για το Βιομηχανίας/ ΜΠΕ) 1
mkara Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 ο προυπολογισμος θα ειναι περιπου 200,000 ευρω..για μικρο προκειται.. τι ειδους εταιρειες εννοεις?
mkara Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 ξερει κανεις τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω;; υπαρχει καποια σχετικη εμπειρια απο καποιον;;
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 (edited) Θα πρέπει εκτός των άλλων να κάνεις μελέτη για τα λύματα του οινοποιείου και ειδικά αν δεν υπάρχει δίκτυο αποχέτευσης, μελέτη διάθεσης λυμάτων. Από την πολεοδομία νομίζω μπορείς να ζητήσεις μετά άδεια διάθεσης λυμάτων...ρώτα και εκεί. Επίσης θα χρειαστεί να κάνεις ΜΠΕ Edited Μάρτιος 26 , 2012 by ikaros13
mkara Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 συγκεντρωτικα μπορω να βρω καπου τι χρειαζομαι;;; ξερει κανεις;; ευχαριστω ικαρε..
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Συνεργάσου με έναν μηχανολόγο. θα σου χρειαστεί σίγουρα. Ότι σου είπε και ο ικαροσ13 ισχύει...
Hannibal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 καταρχάς πρέπει να μας πεις αν είναι απλό οινοποιείο ή θα κάνει και εμφιαλωτήριο. Η διαφορά είναι ότι με το "απλό" οινοποιείο το κρασί το συσκευάζει σε ασκούς και παίρνει άδεια από τη Δ/νση ανάπτυξης και καταλληλότητα από το υγειονομικό ενώ σαν εμφιαλωτήριο μπορεί να εμφιαλώνει κρασί σε μπουκάλια και θέλει άδεια και από το Χημείο. Επίσης το εμφιαλωτήριο έχει άλλες προδιαγραφές (ελάχιστα απαιτούμενα τετραγωνικά . μηχ. εξοπλισμός κλπ)
mkara Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 προκειται για εμφιαλωτηριο αλλα οχι ιδιαιτερα μεγαλης δυναμικοτητας...αν μετρησουμε σε τονους κρασιου, περιπου στους 4 τονους / χρονια
Hannibal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 (edited) Ανέβασα στο Downloads στα διάφορα (ελπίζω να το έκανα σωστά) νομοθεσία και προδιαγραφές για οινοποιεία. (λογικά δεν έχει αλλάξει από την τελευταία άδεια που έβγαλα) Κατέβασε το , διάβασε το και θα σου λυθούν αρκετές απορίες. Αδειοδότηση θα χρειαστείς από Δ/ση Ανάπτυξης , καταλληλότητα από υγειονομικό και από το Χημείο. Edited Μάρτιος 29 , 2012 by Hannibal 2
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα