akis01 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 (edited) Καλημέρα σας με λένε Άκη και δουλεύω σε ένα λογιστικό γραφείο πρόσφατα κάποιος πελάτης μου έφερε να του Κάνω τον τελικό πινάκα για να πάρει ρεύμα για το ακίνητο του έχω ώμος ένα μικρό πρόβλημα έχω στην κατοχή μου όλα τα διαλογιστικά που χρειάζεται για να γίνει Έλενxος από την εφορία ώμος υπαρχή ένα μικρό πρόβλημα το ελάχιστο κόστος βάση μηχανικού είναι 36,980 ευρώ για 2οροφη οικοδομή και ρεύμα θα πάρει μόνο ο πρώτος όροφος 90τμ στο σύνολο 180 τμ ο τελικός πινάκας πώς θα διαμορφωθεί λοιπόν θα διαιρέσω το συνολικό ελάχιστο κόστος του μηχανικού και θα το χωρίσω μόνο για τον ένα όροφο γιατί σε συνεννόηση μου με τον μηχανικό μου ειπε δεν γνωρίζει πρέπει να απευθυνθώ στην αρμόδια ΔΟΥ. Γνωρίζει κάνεις τι πρέπει να κάνω συμβόλαιο δεν υπάρχει ότι το ακίνητο έχει αποπερατωθεί εξολοκλήρου. Edited Σεπτέμβριος 26 , 2012 by akis01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Θα πρέπει να κλείσουν όλες οι εργασίες που έχουν αποπερατωθεί και υπάρχουν τα τιμολόγια και για τα 2 σπίτια.Αυτό είναι σωστό και καλό και για τον άλλο που δεν παίρνει ρεύμα έτσι ώστε να μην ξανασχοληθεί με αυτές τις εργασίες και τα τιμολόγια.Μετά για τις υπόλοιπες εργασίες που δεν έχουν γίνει για τη 2η οικοδομή θα γίνει καταμερισμός του ποσού του ΕΚΚΟ ανάλογα με τα μ2 του κάθε διαμερίσματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis01 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 (edited) Καλημέρα σχετικά με της ηλεκτροδοτήσεις πλέον έχει αλλάξει ο νομός από το 2014 δεν θα συντάσσονται πλέον τα δικαιολογητικά για το ρεύμα, άπλα ο κάθε ιδιοκτήτης με την παρουσία του ηλεκτρολόγου αλλά και του μηχανικού με τα κάτωθι έγραφα – δικαιολογητικά ( ηλεκτρολογικό σχέδιο , αδεία οικοδομής και τα σχεδία του μηχανικού ) θα πηγαίνουν απευθείας στην ΔΕΗ και θα κάνουν αιτήσει για ρεύμα , σας παραθέτω και τον νέο νόμο του 2014 σε αρχείο pdf… Οπότε η διαδικασία για την ηλεκτροδότηση του κτιρίου πλέον δεν θα περνά από τον έλεγχο τις εφορίας… File0001.PDF Edited Φεβρουάριος 6 , 2014 by akis01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 εισαι σιγουρος γιαυτο? Δεν θα ελεγχει η πολεοδομια για την ηλεκτροδοτηση ή το ΙκΑ για ενσημα κλπ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 μπράβο που ενημέρωσες. Την έκανες την διαδικασία? του πότε ήταν η άδεια? κόλλησε κάπου στην ΔΕΗ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
npanagio Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Καλό μου ακούγεται, όμως ας το επαληθεύσει κάποιος που πήρε ρεύμα μετά την 1 Ιανουαρίου 2014.!! Αν ισχύει τότε δεν χρειάζεται να γίνεται και ο πίνακας ΕΚΚΟ που καταθέταμε στην Πολεοδομία (ούτε αρχικός, ούτε τελικός πίνακας!) Αρά δεν συγκεντρώνουν ούτε τις αποδείξεις οι ιδιοκτήτες??? Δεν τις καταθέτουν κάπου αλλού υποχρεωτικά???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
corsakias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2014 Αρα αν δεν χρειαζονται αποδειξης κατασκευης της ΕΗΕ, που με αφορα τουλαχιστον, οι λαθρεγκαταστατες εχουν ακομη ενα βοηθημα στην εργασια τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα