Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανέβασμα συμβάσεων με πελάτες μας στο σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ


Recommended Posts

Είμαι της γνώμης ότι μπορώ να συμφωνήσω με τον οποιονδήποτε την αμοιβή μου για οτιδήποτε.

 

Επίτρεψέ μου να διαφωνώ. Δεν είναι έτσι. Για να είναι έγκυρη και νόμιμη μια έγγραφη "συμφωνία - σύμβαση έργου" θα πρέπει όλου οι συμβαλλόμενοι σε αυτοί να έχουν το "δικαίωμα" να συμφωνήσουν σε αυτά που τους αφορούν κι όχι σε οτιδήποτε. Μια τέτοια σύμβαση μπορεί να εκπέσει οπουδήποτε - οποτεδήποτε διότι δεν κατοχυρώνει ούτε το μηχανικό, ούτε τον ένα συνιδιοκτήτη....

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 554
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συμφωνω εν μερει.

Αλλα αν υπαρχει εγραφη αναθεση απο ολους τους συνιδιοκτητες και συμφωνητικο για την αμοιβη με αυτον που θα πληρωσει, δεν νομιζω να υπαρχει θεμα.

Το καθ'ολα σωστο ειναι να μνημονευονται στο συμφωνητικο ολοι οι συνιδιοκτητες ακομα και οι αναθεσεις που εχουν κανει στο μηχανικο.

 

πχ. Συνιδιοκτητης του Ταδε ακινητου με ποσοστο 30% μπλα μπλα... .............................οπως συμφωνουν και ο συνιδιοκτητης Ταδε με 40% ποσοστο και ο συνιδιοκτητης Ταδε με ποσοστο 30%, συμφωνα με τις δηλωσεις αναθεσης απο 12/12/12 που επισυναπτονται στο παρον συμφωνητικο.

 

Κατι προχειρο εγραψα, μπορει να βελτιωθει αρκετα.

Edited by terry
Link to comment
Share on other sites

katrmp

 

Μην κάνεις τίποτα κατά την άποψή μου.....Εφόσον τα έχεις καταθέσει όλα αστους να κουρεύονται. Σε μερικούς μήνες θα τα πάρουν πίσω όλα αυτα

Link to comment
Share on other sites

Διευκρινιζεται καπου αν χρειαζεται ΓΝΗΣΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ και για τα συμφωνητικα? (οπως για την Εξουσιοδοτηση και τις Υπευθυνες Δηλωσεις)

Link to comment
Share on other sites

Παιδια αν έχει κανείς συμφωνητικό για Πεα ας το ανεβάσει να δούμε αν θέλει τίποτα μικροδιορθώσεις και να έχουμε όλοι τα ίδια

Link to comment
Share on other sites

αν σε αυτά τα πεα πού είχα κάνει στην νόμιμη ανεβάσω ένα απλό συμφωνητικό πού είχα κάνει τότε με βασικα στοιχεία και ανεβάσω και την εκτύπωση της αναφοράς είμαι εντάξει αφού είναι στην νόμιμη? ή πρέπει να ανεβάσω του τεε αυτα πού ζητα?

Link to comment
Share on other sites

Ν' ανεβάσεις αυτό που έχεις ήδη υπογράψει με τους πελάτες σου....

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!

Άραγε υπάρχει κάποια προθεσμία για το μέχρι πότε πρέπει να ανέβουν οι φετινές συμβάσεις με τους πελάτες? Μία σκέψη είναι ότι ίσως η προθεσμία είναι ως τον Φεβρουάριο όπου θα πρέπει να στείλουμε τη λίστα στην εφορία.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.