vk2626 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 (edited) Δυστυχώς σεναζ => σκυρόδεμα => άδεια δόμησης Edited Ιανουάριος 24 , 2015 by Manolis gon
ppanag Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Ερώτηση: μπορεί να βγεί άδεια περίφραξης (μικρής κλίμακας ή κανονική) εσωτερικώς του γηπέδου (αγροτεμάχιο ή οικοπέδο)? Παράδειγμα έχω ένα γήπεδο 80*40 και θέλω να φράξω στο κέντρο ένα τμήμα 30*10. Στην πολεοδομία μου λένε (ομοφώνος) ότι απαγορευεται εσωτερική περίφραξη είτε εντός είτε εκτός είτε με κανονική άδεια ή με μικρής. Χωρίς να είμαι κάθετα αντίθετος μου φαίνεται λίγο παράδοξο. Έχει τύχει σε κάποιον κάτι ανάλογο? όντως απαγορεύεται η κατάτμηση εσωτερικά !!! Μόνο τα όρια μπορούν να έχουν περίφραξη!!! Μόνο όταν συντρέχει λόγος χρήσης (π.χ. κτηνοτροφία) δίδεται άδεια για εσωτερική περίφραξη...
Civilla Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2015 KANA και ας είναι μη άρτιο το αγροτεμάχιο? Γεια σας. Για πρόχειρη περίφραξη από τσίγκο σε οικόπεδο εκτός οικισμού άρτιο, ποιο είναι το μέγιστο ύψος? Ο τσίγκος θεωρείται συμπαγές υλικό ή μόνο το τσιμέντο ? (οπότε έχουμε 1,50 m. μέγιστο). Ευχαριστώ!
OLINAPAL Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 (edited) Στα περιφράγματα εκτός σχεδίου υπερισχύει ο νοκ 3,00μ. ή το ΠΔ 270 2,50μ.; Edited Μάρτιος 30 , 2015 by OLINAPAL
Μέρσα Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 (edited) καλημερα, για προσθήκη σε υπάρχουσα περίφραξη ύψους 1,15μ. από σκυρόδεμα, ο ιδιοκτήτης θέλει να προσθέσει κάγκελο μέγιστο στο όριο των 3 μετρων που επιτρέπει ο νόμος. γι αυτή τη διαδικασία χρειάζεται άδεια δομησης;; μου φαίνεται υπερβολικο, αλλα αυτό καταλαβαίνω από νοκ αρθρο 4 παρ.1,η. γνωρίζει κάποιος κάτι διαφορετικό; Edited Μάρτιος 30 , 2015 by Μέρσα
Γοργόνα Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 καλησπέρα, για περίφραξη εκτός σχεδίου τι δικαιολογητικά χρειάζονται ??
da-mi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 (edited) Σε αγροτεμάχιο εντός της ζώνης των 500 μ. από τη θάλασσα επιτρέπεται με την άδεια ανέγερσης κτιρίου ενοικιαζομένων διαμερισμάτων να βγάλω και άδεια περίφραξης? Edited Ιανουάριος 28 , 2016 by da-mi
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 ας δουμε αυτο...σαν αρχη περιφραξεις ακτης.docx 1
da-mi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 (edited) Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!!! Βέβαια με τόσα που έχω διαβάσει δεν έχω ξεκαθαρίσει αν μπορώ με την άδεια ανέγερσης να ζητήσω και άδεια περίφραξης ( κάτι που έκανα στο απώτερο παρελθόν) ....είναι τόσο μπερδεμένα. Edited Ιανουάριος 28 , 2016 by da-mi
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα