dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 (edited) εσυ ανηκεις στην κατηγορια 10 [ειδικων συνθηκων] και βαζεις κωδικο - ειτε σαν δυναμενο να τακτοποιηθει - ή σαν μη δυναμενο να τακτοποιηθει http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/18234 [δες στο παραπανω ..τις οδηγιες στο Ε9 2014 pdf] η στηλη 32 εχει σχεση ακινητα "δεσμευμενα" που δεν μπορουν να αξιοποιηθουν εξ αιτιας της δεσμευσης... Edited Μάιος 28 , 2014 by dimitris GM 1
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 όταν έχεις <<ημιτελές>> μπαίνει στον πινακα1 στήλη 10 ώς ΚΩΔΙΚΟΣ=99. Για να πάρεις την μείωση ενφια πρέπει να το βάλεις επιπλέον και στην στήλη 32, κωδικός 8= <<κενο κτίσμα>>?? Μου φαίνεται πράγματι αυτή η στήλη θεωρεί κενό, ημιτελές , μη ηλεκτροδοτούμενο ή ηλεκτροδοτούμενο απο εργοταξιακό.
sarcs Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 +1 Δημητρη ευχαριστώ και γω έτσι το ειδα απλά είπα μήπως δικαιουται και κατι ... λιγοτερο!
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 (edited) όταν έχεις <<ημιτελές>> μπαίνει στον πινακα1 στήλη 10 ώς ΚΩΔΙΚΟΣ=99. Για να πάρεις την μείωση ενφια πρέπει να το βάλεις επιπλέον και στην στήλη 32, κωδικός 8= <<κενο κτίσμα>>?? Μου φαίνεται πράγματι αυτή η στήλη θεωρεί κενό, ημιτελές , μη ηλεκτροδοτούμενο ή ηλεκτροδοτούμενο απο εργοταξιακό. κανείς δεν έχει ημιτελές να γνωρίζει? επίσης όταν η αποθήκη παίρνει από το κοινόχρηστο βάζουμε 9999999999 ή <<οχι δεν ηλεκτροδοτείται>> ή βάζουμε τον αριθμό παροχής του κοινοχρήστου? Edited Μάιος 29 , 2014 by terry
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 (edited) Θα σου πω τι έκανα εγώ για ΚΛΕΙΣΤΗ θέση στάθμευσης στην πυλωτή που έχει ρευμα από το κοινόχρηστο ρολόι και τι έγινε με τους άλλους ιδιοκτήτες που δεν έκαναν αυτό που έκανα εγω. Σε μπέρδεψα .... Εγώ έβαλα ότι δεν ηλεκτροδοτείται κατόπιν συζητήσεως και προτροπής πολύτιμου φίλου νομικού με την λογική ότι αφού δεν μου ανήκει το ρολόι δεν το βάζω. Οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες που είχαν και αυτή ΚΛΕΙΣΤΗ θέση στάθμευσης στην πυλωτή (οι οποίες είχαν ρεύμα από το κοινόχρηστο ρολόι) αλλά και όσοι είχαν αποθήκες με ρεύμα από το κοινόχρηστο ρολόι δήλωσαν την παροχή του κοινόχρηστου. Λοιπόν όλοι αυτοί είδαν στο ΕΕΤΗΔΕ να έχουν χρεωθεί, ο καθένας τους, με όλα τα τετραγωνικά των κοινοχρήστων χώρων. Πήγαν στην εφορία και τους είπαν ότι δεν έπρεπε να δηλώσουν αυτό το ρολόι αλλά ότι δεν ηλεκτροδοτούταν και όταν οι ιδιοκτήτες είπαν ότι έτσι έλεγαν οι εντολές του Υπουργείου... η απάντησή τους ... τα παράπονα στο Υπουργείο .... κάποιοι ακόμα τρέχουν... για όσους το έλυσαν δεν έχω μάθει τι έκαναν. Η περιπτωση αυτη μπορει να ηταν και τυχαια.... και να λειτουργει σωστα το να δηλωσεις το κοινοχρηστο ... εγω παντως δεν πρόκειται να το αλλαξω. Κρίνε και πράξε. Edited Μάιος 29 , 2014 by georgegaleos 1
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 δλδ αν ισχυει αυτο που λενε οτι λεει το υπουργειο.. "παραταση δεν εχει αλλά, μετα τον υπολογισμο του ΕΝΦΙΑ, μπορειτε να μπειτε και να τροποποιησετε ό,τι θελετε χωρις προστιμο" ..λεω τωρα...αν σβησεις σημερα τα παντα ολα αρα δεν βγαινει φορος "τωρα"...και δεν πληρωνεις φορο... μπορεις να τα γραψεις μετα εντος 3μηνου.. και να βγει τότε...[πότε????] ...ο φορος.. χωρις προστιμα... :-) λεμε τωρα..
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 .....Εγώ έβαλα ότι δεν ηλεκτροδοτείται κατόπιν συζητήσεως και προτροπής πολύτιμου φίλου νομικού με την λογική ότι αφού δεν μου ανήκει το ρολόι δεν το βάζω. Οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες που είχαν και αυτή ΚΛΕΙΣΤΗ θέση στάθμευσης στην πυλωτή (οι οποίες είχαν ρεύμα από το κοινόχρηστο ρολόι) αλλά και όσοι είχαν αποθήκες με ρεύμα από το κοινόχρηστο ρολόι δήλωσαν την παροχή του κοινόχρηστου. Λοιπόν όλοι αυτοί είδαν στο ΕΕΤΗΔΕ να έχουν χρεωθεί, ο καθένας τους, με όλα τα τετραγωνικά των κοινοχρήστων χώρων. .......... Aκριβώς αυτό έπρεπε να κάνεις.....
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 (edited) Πολυ Καλο.... Δημητρη...Στην ευρεία έννοιά του ο μακιαβελισμός προσέλαβε διαφορετικό αμοραλιστικό και δημώδες περιεχόμενο, σύμφωνα με το οποίο επιτρέπεται η άρση κάθε ηθικού φραγμού, μηχανορραφία και η δολοπλοκία για την επίτευξη προσωπικών στόχων, ακόμα και άνομων, στα πλαίσια των ρυθμιστικών κανόνων μιας κοινωνικής ομάδας ή οποιασδήποτε μορφής κοινότητας. Edited Μάιος 29 , 2014 by georgegaleos 2
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 Να μείνεις βέβαιος ότι, ο Δημήτρης ....κατάλαβε το τι ακριβώς έγραψες....
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 (edited) Προχωρουν αποτι διαβασα σε εμμεση παραταση της προθεσμιας....ισως...μη το δεσετε και κομπο... http://www.lifo.gr/now/economy/48014 Edited Μάιος 29 , 2014 by mixyak790
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα