Γιάννης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 Στο εξωτερικό είναι σύνηθες φαινόμενο αλλά εδώ δεν το έχω συναντήσει ευρέως... Έχετε δει προδιαγραφές συντήρησης/διαχείρισης έργων για κτίρια και άλλα τεχνικά έργα? Η ΕΓΝΑΤΙΑ έχει εγχειρίδια συντήρησης. Βρήκα αυτό και αυτό Άλλοι δημόσιοι φορείς? Ο ΟΣΕ έχει τίποτα? Τίποτα για κτίρια έχετε δει?
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 (edited) Να κι ένα πολύ καλό εγχειρίδιο για Διαχείριση κτιρίων από ιδιωτική εταιρεία. Και μια διπλωματική εργασία! Τα περισσότερα βέβαια εστιάζουν (και είναι φυσικό) στα Η/Μ-ασθενή. Να κι ένα δείγμα από USA-Washington: http://www.dc.gov/DC/DDOT/About+DDOT/Publications/DDOT+Construction+Management+Manual+-+May+2010 Edited Δεκέμβριος 8 , 2013 by Γιάννης
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 (edited) Κάτι ακόμα με Η/Μ περισσότερο εταιρείας trane The General Concept από το πανεπιστήμιο του Bristol. Και ένα paper από Έλληνες ερευνητές Διαχείριση και άλλα σημαντικά στοιχεία μεταλλικών κατασκευών και γεφυρών από τον κ. Αβδέλα Edited Δεκέμβριος 10 , 2013 by Γιάννης
Αντώνης 6 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Επειδή βλέπω οτι το έχεις ψάξει το θέμα μπορείς να βοηθήσεις σε διπλωματικη εργασία "Διαχείριση οδοστρωμάτων και άλλων κατασκευών με χρήση μεθόδων τεχνητής νοημοσύνης" παραθέτοντας κάτι σχετικό στην ελληνική βιβλιογραφία εκτος απο αυτό: http://nemertes.lis.upatras.gr/jspui/bitstream/10889/5438/3/Nimertis_Panagopoulou%28pol%29.pdf ευχαριστω πολυ, φοιτητής πολυτικός μηχανικός.
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Έχω ασχοληθεί σε σχέση με διαχείριση κατασκευών, γεφυρών κλπ. Όχι οδοστρωμάτων. Κάνε αναζήτηση στο ιντερνετ στα Αγγλικά γιατί Ελληνικά δεν νομίζω να βρεις πλούσιο υλικό. Σου προτείνω τους κόμβους των οργανισμών FHWA (όπου θα βρεις πλούσιο δωρεάν υλικό) και AASHTO. Τώρα οι χρήσεις μεθόδων τεχνητής νοημοσύνης δεν ξέρω πως ακριβώς προσδιορίζεται...Δηλαδή? Το θέμα είναι πολύ ενδιαφέρον και αν θέλεις γράψε ότι βιβλιογραφία βρίσκεις και θα είμαστε σε επαφή...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα