msxoin Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 Δεν ξερω εαν ο υπαρχων σκελετος της τεντας ειναι νομιμος η παρανομος. Παιζει ρολο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdimog Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Καλησπέρα συνάδελφοι. Μπορεί κάποιος να με παραπέμψει στο κείμενο που υπογράφουμε στη κάτοψη του ΚΥΕ που ελέγχει το Υγειονομικό; Είναι το ίδιο με αυτό τη βεβαίωσης χώρου κύριας χρήσης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
msxoin Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Καλησπέρα συνάδελφοι. Μπορεί κάποιος να με παραπέμψει στο κείμενο που υπογράφουμε στη κάτοψη του ΚΥΕ που ελέγχει το Υγειονομικό; Είναι το ίδιο με αυτό τη βεβαίωσης χώρου κύριας χρήσης; Γιατί δεν απευθυνεσαι στον οικείο Δήμο? Συνήθως τα γραφεία ΚΥΕ έχουν έτοιμο το έντυπο με το κείμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 Συνάδεφλοι καλημέρα, διαβάζοντας τη νομοθεσία και μάλιστα τη νέα υγειονομική διάταξη δεν βρίσκω κάπου προδιαγραφές για κουζίνα-παρασκευαστήριο σε χώρο μαζικής εστίασης. Απλά κάπου αναφέρει ότι ο χώρος επεξεργασίας, μεριδοποίησης και διατήρησης πρέπει να είναι κατάλληλος και επαρκής. Σε γενικές γραμμές ψάχνω μια συγκέντρωση των προδιαγραφών, αν είναι δυνατόν, σε μορφή πίνακα ώστε να μπορώ να απαντήσω στους πελάτες μου. Σχετικά με τα W.C. ισχύει η εγκύκλιος 2 η οποία παραπέμπει στο άρθρο 4 του ΦΕΚ 2718, το οποίο με τη σειρά του αναφέρει ότι θα πρέπει να είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις? Ποιες είναι οι ισχύουσες διατάξεις? Σχετικά με την Υγειονομική Διάταξη Α1β 8577/83 ΦΕΚ 526/Β'/23-09-1983, Ισχύει ή όχι, ισχύει εν μέρει??? Πάντως σε αυτή τη διάταξη αναφέρονται επιφάνειες για παρασκευαστήρια κτλ. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaralampos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 Σε εμάς (Καβάλα), αυτό που τηρείται είναι ότι ενώ η νέα υγειονομική διάταξη δεν αναφέρει τετραγωνικά μέτρα, οι υπάλληλοι προσπαθούν να συνδυάσουν τα τετραγωνικά που αναφερόταν στην παλιά διάταξη (που έχει καταργηθεί) ως μπούσουλα, σε συνδυασμό με την λογική (ανάλογα με την κάθε περίπτωση καταστήματος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 Αυτό γίνεται παντού.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotirisb Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 Για αδειοδότηση χονδρικής διάθεσης τροφίμων αρμόδια είναι η διεύθυνση ανάπτυξης ή ο Δήμος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 Για χονδρική η διεύθυνση ανάπτυξης ... για λιανική ο δήμος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2016 Θυμαται καποιος, το χρονικο διαστημα ισχυος της Προεγκρισης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apier Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2016 Θυμαται καποιος, το χρονικο διαστημα ισχυος της Προεγκρισης? 3 μήνες + 2 παράταση προ της λήξεως 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα