tasxan206 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Γιατι η απλή απόδειξη δεν εκπίπτει; Δεύτερον πλήρωσα στις 24/12 100€ παράβολο ανανέωσης εν.επ αυτο περναει κάπου γιατι δεν μου φάνηκε να ήξερε με το διπλό τύπο που της πηγα Ναι, απόδειξη μέχρι 100€. Στις δαπάνες μη υποκείμενες σε Φ.Π.Α.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Το παραβολο δεν περναει στα εξοδα γιατι οι αλητες στο βγαζουν σαν ωφειλη στη δου αν ηταν οπως η συνδρομη του τεε θα πςρναγε Βαφτισανε τη συνδρομη παραβολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Εκπίπτει το παράβολο τουλάχιστον από τον φόρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Το παραβολο δεν περναει στα εξοδα γιατι οι αλητες στο βγαζουν σαν ωφειλη στη δου αν ηταν οπως η συνδρομη του τεε θα πςρναγε Βαφτισανε τη συνδρομη παραβολο Εγω το εχω περασει κανονικα. Με τη συμφωνη γνωμη του λογιστη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2015 μην εχετε υποδειγματα ΥΔ απο εδω πατε στην εφορια σας......... και οτι σας πουν εμενα δε ζηταγε καν και μου την τσιμπησαν "μιας και την εφερες" ασε που χε αλλο κειμενο και στη δικη μου δεν ειχαν καν υποδειγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meremeti Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2015 Συνεχίζω να ζητάω τιμολόγιο για να εκπίπτει απο το φορολογητέο εισόδημα. Γιατι η απλή απόδειξη δεν εκπίπτει; Συνεχίζουμε να ζητάμε τιμολόγια από προμηθευτές μας όταν πρόκειται για επαγγελματικά έξοδα, όπως κάναμε παλιά. Οι αποδείξεις που αναφέρθηκαν πιο πάνω περνούν στα έξοδα μέχρι 100€ έκαστη μεν, αλλά δείτε και το σχετικό θέμα στο φόρουμ για τις λεπτομέρειες. Νέο: ΠΟΛ 1007/2015 Όσοι εντάσσονται στη ρύθμιση περί ΦΠΑ δεν υποχρεούνται ούτε στην ενημέρωση των βιβλίων εσόδων-εξόδων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2015 Χαχαχαχαχαχχαχα...έχει να πέσει μαύρο χρήμα !!!! Όχι οτι και τώρα δεν υπήρχε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Civilla Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Συνεχίζουμε να ζητάμε τιμολόγια από προμηθευτές μας όταν πρόκειται για επαγγελματικά έξοδα, όπως κάναμε παλιά. Οι αποδείξεις που αναφέρθηκαν πιο πάνω περνούν στα έξοδα μέχρι 100€ έκαστη μεν, αλλά δείτε και το σχετικό θέμα στο φόρουμ για τις λεπτομέρειες. Νέο: ΠΟΛ 1007/2015 Όσοι εντάσσονται στη ρύθμιση περί ΦΠΑ δεν υποχρεούνται ούτε στην ενημέρωση των βιβλίων εσόδων-εξόδων. Δηλαδή μπορούμε αφού δεν διατηρούμε βιβλία εσόδων - εξόδων να μην πληρώνουμε καν λογιστή για αυτή τη δουλειά..?? Τέλειο..αν ισχύει στην πραγματικότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avgoust Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Κάτι άκουσα ότι όσοι μπουν σε καθεστώς χωρίς ΦΠΑ θα μπούνε και σε διαδικασία ελέγχου. Ξέρετε κάτι σχετικό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Το παραβολο δεν περναει στα εξοδα γιατι οι αλητες στο βγαζουν σαν ωφειλη στη δου αν ηταν οπως η συνδρομη του τεε θα πςρναγε Βαφτισανε τη συνδρομη παραβολο Οπως και να το ονομάσεις αποτελεί δαπάνη εκπιπτομενη στη φορολογία εισοδήματος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα