georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2015 Επιτέλους .... ξεκίνησε σήμερα και το πρόγραμμα της ΕΡΤ-3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2015 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2015 (edited) Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι, δεν θα υπάρχει συμμετοχή άνω του 40% των ψηφοφόρων;;;;; Mε δεδομένο, κατά την προσωπική μου άποψη, τη συμμετοχή να είναι πάνω από 70% θεωρώ ότι, ΔΕΝ υπάρχει επιλογή "αποχή". Edited Ιούνιος 29 , 2015 by ΙΑΣΟΝΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghostrider Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2015 (edited) Ας δούμε και πάνω σε τι καλούμαστε να ψηφίσουμε, είτε με ΝΑΙ ή με ΟΧΙ: http://europa.eu/rapid/press-release_IP-15-5270_el.htm Καλή ψήφο εύχομαι, ό,τι & αν επιλέξετε. Edited Ιούνιος 29 , 2015 by Ghostrider Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2015 Όχι .... εννοείται ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkat Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2015 OXI Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2015 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2015 (edited) ΝΑΙ παρέα με Μπόμπολα, Αλαφούζο, Πρετεντέρη, Σημίτη, Βενιζέλο, άδεια ταμεία -PSI, EΝΦΙΑ, Σαμαρά κλπ ? ΟΧΙ ΟΧΙ παρέα με Σπρίτζη, ΕΝΦΙΑ, Κατρούγκαλο, Μιχαλολιάκο κλπ. σόρρυ ΟΥΤΕ έντιτ: στο βιασμό συζητάμε το χρώμα του προφυλακτικού? ΥΓ έχει πολλή πλάκα να βλέπεις στο NOVA υπότιτλους ενώ γίνονται πολιτικές συζητήσεις π.χ. στο MEGA χθες "πέντελεπτά ακόμα" ενώ συζητιόταν το κλείσιμο των τραπεζών στο ΣΚΑΪ ή τον ALPHA σήμερα "ο μπαμπάς μου ο τεντυμπόις" στη συνέντευξη Γιούνκερ Edited Ιούνιος 29 , 2015 by imhotep Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2015 Η γιαγια μου δεν μπορει με τιποτα το Preliminary Debt Sustainability Analysis. Μαλλον οχι θα ψηφισει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotis91 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2015 OXI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMHxaNos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2015 (edited) κ. κ. Mods,Υπάρχει στο site ψηφοφορία σε εξέλιξη και θα ήθελα να μάθω πόσο αντιπροσωπευτικό μπορει να είναι (ή θα είναι) το αποτέλεσμα.Μήπως υπάρχουν τίποτα στατιστικά σχετικά με τους χρήστες του michanikos.gr?Πόσοι χρήστες κάνουν login τουλάχιστον 2 φορές την εβδομαδα;Πόσοι χρήστες postαραν τουλάχιστον 2 post τον μήνα;Απο τους 71 που ψήφισαν μέχρι στιγμής πόσοι ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες?Ας αφήσουμε για άλλη ώρα το 60%-40%. edit: oops! τό ξεχασα.Είμαι άνεργος, άφραγκος, άσχετος (με τα κόμματα) και πολύ αμήχανος με την κατάσταση.Κλίνω προς το ναί διότι και με το ναι πάλι το ίδιο θα είμαι. Edited Ιούνιος 29 , 2015 by AMHxaNos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts