Kane Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2017 Η εθνική αποκλείεται μόνο και μόνο, όχι επειδή ζητάει πιστοποιητικό εγγραφής στο τεε αλλά να υπαρχει σχετική σημείωση ότι το μέλος έχει καταβάλλει τις εισφορές του ! Μα πόσο γελεία κοπρόσκυλα είναι εκεί μέσα στο τεε ? χαχαχα πλάκα κάνεις! Ποσο θα γελάσω μολις τους παω αρ.μ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΕΕ χαχαχα. Λες και θα καταλάβουν. @georgegaleos, 99+ΦΠΑ; το πιο φτηνο στη πειραιως; αυτό νομιζω δε μου το παν όταν πήγα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2017 (edited) Ομοίως, αλλα τοτε προφανως δεν λειτουργούσαν σε "επιπεδο προσφοράς" για μηχανικους. Σταλθηκε μεσω tapatalk Edited Απρίλιος 25 , 2017 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
da-mi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2017 Οι δικηγόροι αρνούνται να δεχτούν το υποχρεωτικό της εγκατάστασης POS. Οι μηχανικοί???? http://www.iefimerida.gr/news/332887/apantisi-ton-dikigoron-stis-aitiaseis-kata-tis-apofasis-toys-gia-hrisi-pos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maranti Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2017 Η εγκατάσταση Pos είναι υποχρεωτική ανεξαρτήτως τζίρου? Δηλαδή αν κάποιος έχει εισοδημα μηχανικού 500 το χρόνο-μιλαμε για μηδαμινα έσοδα, το ταμείο ειναι μειον!πρέπει να βάλει ανεξαρτήτως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2017 (edited) Ναι. (ν.4446/16, άρθρο 65 και με βάση του ΚΑΔ που εκδόθηκαν) Edited Απρίλιος 26 , 2017 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2017 Ναι ειναι υποχρεωτικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maranti Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2017 Το κατάλαβα, απλά σκεφτόμουν σε πολύ μικρους τζίρους μήπως υπάρχει δυνατότητα να μην βάλουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2017 Ειμαστε και υποχρεωμενοι να το χρησιμοποιουμε? πχ αν κανουμε ολες τις συναλλαγες με τραπεζας? Μετρητα μπορουμε να εισπρατουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2017 (edited) Πρακτικά είναι θέμα επιλογής του πελάτη και όχι δικό σου. Εσυ ομως διαμορφωνεις την τελικη αμοιβη ... με εννόησες!! Edited Απρίλιος 26 , 2017 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2017 Δηλαδή εγώ πχ που δουλεύω σε εταιρεία και δεν έχω καμία επαφή πλέον με ιδιώτες είμαι υποχρεωμένος να δίνω 7-10€ το μήνα για να έχω pos στο ντουλάπι του σπιτιού μου; Είμαστε σοβαροί τώρα; Ξέρει κάποιος τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση γιατί στο ΤΕΕ δεν ξέρουν και θα τους αρχίσω στα γ@@σταυριδια Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα