dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2016 (edited) το εβαλα στις ειδησεις αλλα ας αναφερθει και εδω... δημοσιευθηκε στο ΦΕΚ Β 48/2016 η αποφαση για τις αντικειμενικες Εχει μεταβολες στην τιμη ζωνης και στους συντελεστες εμπορικοτητας Δεν αλλαξε ο ΣΟ/ ΤΟ και το Κ, και τα διαγραμματα/χαρτες , τα οποια παραμενουν ως εχουν http://www.forin.gr/articles/article/16712/pol-1009-2016 Edited Ιανουάριος 21 , 2016 by dimitris GM 1
CYBERSYMEON Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2016 Υπάρχει πιθανότητα να μειωθούν αναλόγως και τα πρόστιμα των αυθαιρέτων?Υποθέτω πως με τον Ν.4178 ως τιμή ζώνης ισχύει αυτή που ίσχυε το καλοκαίρι του 2011.Αλλά υποθέτουμε πάλι πως μετά τον Φεβρουάριο θα ισχύει πχ ο 5555/2016 νέος νόμος αυθαιρέτων. Μήπως αυτός ο νόμος υπολογίζει πρόστιμα με Τιμή Ζώνης την νέα μειωμένη τιμή που ανακοινώθηκε τώρα...(Πολλές υποθέσεις αλλά οι πελάτες ακούνε διάφορα και ρωτάνε αν πρέπει να περιμένουν για την υπαγωγή στο νόμο των αυθαιρέτων)
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2016 (edited) δοσε στον πελατη να μασησει μερικα φυλλα δαφνης και πεσ' του εμπιστευτικα παρε απο τα δικα μου.....αυτα ρωταω και εγω... κι αν σου πει "ο αλλος μου ειπε" να του πεις να μην τον πιστευει...διοτι αυτος μασαει φυλλα ...εισαγωγης... :-) Edited Ιανουάριος 21 , 2016 by dimitris GM
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα