Engineer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 Σκεφτόμαστε να δημιουργήσουμε ένα wiki για εργασίες μηχανικών στο φόρουμ. Φαντάζομαστε να είναι της μορφής π.χ. ποιά είναι τα βήματα και τα δικαιολογητικά που απατούνται για: Έκδοση οικοδομικής άδειας περίφραξης Άδεια λειτουργίας συνεργείου αυτοκινήτων Άδεια λειτουργίας κτηνοτροφικής εγκατάστασης Έκδοση οικοδομικής άδειας χρωματισμού όψων Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων κοκ Η εργασία θα γίνει κατά τρόπο που ξεκίνησε και η ομάδα που δουλεύει το project "έλεγχος λογισμικού στατικών", δηλαδη με την συμβολή μελών του φόρουμ που έχουν διάθεση να προσφέρουν σε κάτι τέτοιο. Με την απάντησή σας σε αυτό το θέμα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην ομάδα εργασίας και να αποκτήσετε πρόσβαση στην ενότητα που θα εργαστούμε για αυτό το έργο. Συμμετοχές μέχρι και 15 Μαρτίου 2009 Ως τώρα συμμετοχές: 1. camelot 2. pk10gr 3. p.varvaris 4. X.R.Y.S.A 5. Adavis 6. Χάρης
camelot Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 Μία θετική εκδήλωση συμμετοχής έχετε από μένα. (Πολύ χρήσιμη προσπάθεια)
pk10gr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 +1 οπου μπορω να βοηθησω με τη μικρη μου πειρα ευχαριστως να το κανω..
p.varvaris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 επίσης δηλώνω συμμετοχή
X.R.Y.S.A Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 Αν ισχυει ακομα η προταση σας, θα ηθελα να λαβω μερος σε αυτην την ενέργεια που θα μας βοηθησει όλους!!!!!!
Engineer Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 Μέχρι και αύριο, θα περιμένουμε αν ενδιαφέρεται να συμμετέχει και κάποιος άλλος, ώστε να ξεκινήσουμε την προσπάθεια.
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 Ως Υπερ-Συντονιστής θεωρούσα δεδομένη τη συμμετοχή μου. Τώρα οφείλω να δηλώσω και εγώ συμμετοχή αν και καθυστερημένα.
Engineer Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Θα δοθεί πρόσβαση στο WiKi, που ξεκίνησε, σε όλους όσους έχουν περισσότερες από 100 δημοσιεύσεις. Όποιος άλλος θέλει μπορεί να δηλώσει συμμετοχή εδώ.
lambroskal Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Πολύ καλή η προσπάθεια και θα ήταν χαρά μου να βοηθήσω κι εγώ (αν και είμαι μακριά από τα 100)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα