Συνάδελφοι, θα ήθελα να κάνω και εγώ μερικές ερωτήσεις επάνω στην αδειοδότηση αρτοποιείων διότι καταλαβαίνω ότι το γνωρίζεται καλά το θέμα.
Αρχικά θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι πρόκειται για κατάστημα στην Θεσσαλονίκη. Από αυτά που διάβασα η άδεια θα πρέπει να βγει από την περιφέρεια, σωστά? Τις προδιαγραφές θα τις μάθω από εκεί, έτσι δεν είναι?
Το επόμενο και σημαντικό ερώτημα που ενδιαφέρει τον πελάτη μου (ο οποίος δεν έχει βρει ακόμα το μαγαζί διότι θέλει να του απαντήσω σχετικά με τις προδιαγραφές ενός τέτοιου καταστήματος), είναι ότι ενδιαφέρεται να ανοίξει ένα αρτοποιείο που θα έχει τραπεζάκια και θα σερβίρει καφέ, αλκοόλ καθώς και ελαφρύ γεύμα. Γίνεται αυτό έπειτα από τις τελευταίες τροποποιήσεις?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.