Μετάβαση στο περιεχόμενο

dib

Core Members
  • Περιεχόμενα

    4.998
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    20

dib last won the day on Απρίλιος 25

dib had the most liked content!

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Αττικής
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

22.348 profile views

dib's Achievements

Explorer

Explorer (5/15)

  • Helpful Rare
  • Well Followed Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

1,4k

Φήμη στην κοινότητα

  1. ΟΚ... αν θέλεις, μπορείς να βγάλεις 2 ΠΕΑ, ένα για κάθε κατοικία με σύνολο 150τμ η κάθε μια. edit Το κάθε ΠΕΑ, πρέπει να βγει όσο είναι και η ΜΕΑ
  2. Λες 2 μονοκατοικίες αλλά δε λες πόσο είναι η κάθε μια...το μισό του 250+100 ή η κάθε μια 250+100?
  3. Αν είναι μονοκατοικία, στα 250τμ μετράει το σύνολο των τμ. (ΘΖ + ΜΘΧ).
  4. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά, με υγεία!
  5. Συνάδελφε κατά ΚΕΝΑΚ, είναι λάθος θεώρηση αυτή! Αυτή είναι η σωστή θεώρηση κατά ΚΕΝΑΚ.
  6. Θα φωνάξεις εγκαταστάτη φυσικού αερίου... θα κόψει τις σωλήνες στο τμήμα κάτω που ξεκινάει η μόνωση και στο σημείο απάνω που τελειώνει η μόνωση και θα τοποθετήσει σωληνώσεις εξωτερικά και πάνω στη μόνωση. Θα κάνει δοκιμή στεγανότητας σε όλο το καινούργιο και τροποποιημένο δίκτυο σωληνώσεων....και όλα θα είναι μια χαρά (χωρίς 2 τρομάρες 🙂)!
  7. Συναδέλφισαα ένα ένα τα λες! Αν είναι σενάριο όπως λες, τότε οι απαντήσεις που έδωσα, δεν ισχύουν. Αυτά που απάντησα, ισχύουν σε εγκατεστημένη Α/Θ ή λέβητα πετρελαίου ή οποιοδήποτε άλλο σύστημα θέρμανσης! Τώρα τι ΠΕΑ έχεις υποβάλει, εσυ ξέρεις μόνο.
  8. Δεν αλλάζει κάτι, οι ΤΟΤΕΕ για όσους τις έχουν διαβάσει, προβλέπει σχεδόν τα πάντα, είτε με παραδοχές είτε όχι! Κάνεις κανονικά υπερδιαστασιολόγηση!
  9. Κατ΄ αρχάς δεν είναι <Κεντρική αερόψυκτη Α.Θ.>, είναι <Τοπική αερόψυκτη Α.Θ> γιατί αφορά διαμέρισμα και όχι ΚΤΗΡΙΟ. Τώρα κατάλαβα τι εννοείς....εκεί βάζεις τα KW, απο το QΑΘ * η1 * η2 = ....
  10. Βάζεις την ονομαστική ισχύ της Α/Θ, τόσο στη καρτέλα θέρμανσης όσο και στο ΖΝΧ, αν καταλαβαινω σωστά την ερώτηση.
  11. Καλησπέρα χρόνια πολλά. Απο τον πίνακα 4.11, επιλέγεις θερμοκρασία προσαγωγής νερού < 600C, για ονομαστική ισχύ της Α/Θ που έχεις.
  12. Τι επιβεβαίωση χρειάζεται, όταν η ημερομηνία λήγει στις 13/4 και ώρα 23:59:59? 🙂
  13. Ευχαριστώ συνάδελφε για τις διευκρινήσεις.
  14. Μπορούν να βγάλουν EEMK και HTK και άλλες ειδικότητες, εκτός απο πολ. μηχ, αρχιτέκτονες και τοπογράφους? Πρώτη φορά το διαβάζω, γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτό το κομμάτι! Αναφέρεται αυτό κάπου σε σχετική νομοθεσία?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.