Xristina K. Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2009 Η άδεια μικρής κλίμακας καλύπτει την αντικατάστασης υδραυλικού δικτυού (λουτρό, κουζίνα) ; Αυτή η εργασία "πάει" με άρθρο 22.
NikosT Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2009 Καλημέρα γνωρίζει κανείς τι χρειαζεται για την άδεια εργασιών μικρής κλίμακας για την εγκατάσταση φωτοβολταικών. Μπορώ εγώ να αναλάβω να την κάνω αντί του ιδιοκτήτη; Και αν υπάρχει αμοιβή γι'αυτο. Τι χρειάζεται να καταθέσω στην πολεοδομία. Για την εγκριση θα χρειαστείς : αίτηση ιδιοκτήτη που να αναφέρει τον τίτλο της εργασίας, τεχνική έκθεση που να περιγράφει που θ εγκατασταθεί το φωτοβολταϊκό και τι ισχύος θα είναι (ΚW) , τοπογραφικό διάγραμμα με αποτύπωση της θέσης του φωτοβολταϊκου καθώς και περιβαλλοντική μελέτη! Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα.
toudor Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Αυτή η εργασία "πάει" με άρθρο 22. Χριστίνα Κ, ευχαριστώ!
ελ1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Γεια σας παιδιά. Μήπως ξέρει κανείς να μου πει τι πρέπει να γράψω σε τεχνική έκθεση για αντικατάσταση κουφωμάτων; Υπάρχει κάποιο πρότυπο να μου στείλετε; Ευχαριστώ
NikosT Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Γεια σας παιδιά. Μήπως ξέρει κανείς να μου πει τι πρέπει να γράψω σε τεχνική έκθεση για αντικατάσταση κουφωμάτων; Υπάρχει κάποιο πρότυπο να μου στείλετε; Ευχαριστώ Τεχνική έκθεση "Η παρούσα τεχνική έκθεση αφορά την διενεργεια εργασιών μικρής κλίμακας (χωρις την χρήση ικριωμάτων) σε .....οικοδομη που ευρίσκεται στην θέση ........... του Δήμου..........Οι εργασίες θα περιλαμβάνουν αντικατάσταση ______κουφωμάτων χωρις να δημιουργείται αυθαίρετη αλλαγή χρήσης κατα ΓΟΚ." ημερομηνία, σφραγίδα... Παρακαλώ αναγράψτε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας! Ευχαριστώ, ilias
BAS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2009 Να ρωτήσω κάτι , η άδεια εργασιών μικρής κλίμακας γιά ποιές εργασίες απαιτείται . Παλιότερα γιά εργασίες που γίνονταν σε ύψος χαμηλότερο των 2μ από το δάπεδο δεν απαιτείται άδεια . Τώρα αυτό δεν ισχύει , γιατί βλέπω άδεια γιά αλλαγή πλακιδίων και μου κάνει εντύπωση .
sdim Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2009 Αριθ. οικ 5219/04 (ΦΕΚ 114 Δ'/17-2-04) : Καθορισμός εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας για τις οποίες αντί της έκδοσης άδειας δόμησης απαιτείται Έγκριση Εργασιών. Διαδικασία έγκρισης και απαιτούμενα δικαιολογητικά. http://cadoikein.gr/news/66-2009-06-09-18-15-14.pdf
george_82 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Παιδιά πολύ χρήσιμα όλα τα σχόλια σας, αλλά θα ήθελα λίγο να συνοψίσω την διαδικασία, τουλάχιστον για τα Φ/Β < 20kW. Αν κατάλαβα καλά, απαιτείται έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας, με τα ακόλουθα δικαιολογητικά: - Αίτηση του ιδιοκτήτη - Τοπογραφικό ή αντίγραφο κτηματολογίου - Τεχνική έκθεση για την εγκατάσταση (είναι υποχρεωτικό; - Βεβαίωση δασαρχείου & εφοριών αρχαιοτήτων κατά περίπτωση (περιβαλλοντική μελέτη δεν χρειάζεται για ισχύ <20kW) Παρακάλω δώστε τα φώτα σας αν κάνω κάπου λάθος ή έχω παραλείψει κάτι. Ευχαριστώ όλους προκαταβολικά!
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2010 Συνάδελφοι μια ερώτηση. Για Άδεια Μικρής Κλίμακας για αλλαγή διαρρύθμισης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το τοπογραφικό της οικοδομικής άδειας (1974) ή πρέπει να συνταχτεί καινούριο?? Το κακό είναι ότι όλα τα σχέδια της ΟΑ (τοπογραφικο, κατόψεις, όψεις, τομές, ξυλότυποι κτλ ) είναι σε ενα σεντόνι και όχι ανεξάρτητα σχέδια. Αυτό το τοπογραφικό καλύπτει τον ιδιοκτήτη για την Άδεια Μικρής Κλίμακας?
myri Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2010 σε δική μου περίπτωση το ακριβές φωτοαντίγραφο του τοπογραφικού του 70 έγινε δεκτό αν έχεις θέμα μπορείς αντί για τοπογρφικό να βάλεις βεβαίωση από το κτηματολόγιο
Recommended Posts