liviek Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2018 (edited) Σε Υπαγωγή στο Ν.4495/17 που έχουν ήδη πληρωθεί πρόστιμα ανέγερσης και διατήρησης (από το 1998 μέχρι σήμερα) 15.000€ και συμψηφίστηκαν κατά την υπαγωγή στο σύστημα, η Πολεοδομία του δήμου δεν δέχεται να συμψηφιστούν οι 15.000€ (κεφάλαιο & προσαυξήσεις), αλλά επικαλείται το Χρηματικό κατάλογο του Ταμείου του Δήμου και δεν αφαιρεί τις προσαυξήσεις που προέρχονται από καθυστέρηση πληρωμών. Το αποτέλεσμα είναι να μην συμψηφιστούν οι 15.000€, αλλά περίπου οι 8.000€ και να χρειάζεται να πληρωθούν άλλες 7.000€ για την τακτοποίηση ; Edited Μάιος 5 , 2018 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2018 Γνώμη μου είναι πως σωστά δεν συμψηφίζει τις προσαυξήσεις αφού αυτές δεν αφορούν το πρόστιμο ανέγερσης αλλά την καθυστέρηση πληρωμής του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liviek Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2018 6 λεπτά πριν, Faethon11 said: Γνώμη μου είναι πως σωστά δεν συμψηφίζει τις προσαυξήσεις αφού αυτές δεν αφορούν το πρόστιμο ανέγερσης αλλά την καθυστέρηση πληρωμής του. Αν εξαιρεσουμε το ανεγερσης , Προστιμα Διατηρησης που μπορει να τρεχουν πολλα χρονια είτε πληρωθηκε τμημα απο αυτα, ειτε καθολου, και εχουν, φυσικα ,προσαυξησεις απο καθυστερηση. Ειναι δυνατον να πληρωθουν τετοια ποσα κ ποιος... θα παει για τακτοποιηση ? Φορμουλες των Δημων μοιαζει να ειναι,, για αυξηση των εσοδων τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppanag Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2018 Δικηγόρος και γρήγορα μου μυρίζει... Όλα διαγράφονται !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2018 ppanag, σωστά λες πως όλα διαγράφονται. Αλλά δεν συμψηφίζονται όλα.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα