ppanag Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2023 Και καθαρά για το πρακτικό της συζήτησης να αναφέρω ότι τώρα που μιλάμε τρέχουμε μια άδεια νομιμοποίησης γκαραζόπορτας με υπαίθρια θέση στάθμευσης που κατασκευάστηκαν αυθαίρετα μετά τις 28.7.2011 και έγινε καταγγελία ... Σε καμία περίπτωση δεν δεχόταν η πολεοδομία ότι θα μπορούσε να είναι νόμιμη η κατασκευή γκαραζόπορτας χωρίς την έκδοση κανονικής οικοδομικής άδειας με συμβολαιογραφική πράξη δέσμευσης ΘΣ και συναίνεση όλων των συνιδιοκτητών. Εδώ να σημειώσω ότι το τρέξιμο που προκύπτει λόγω της παράνομης κατασκευής και της καταγγελίας, ανεβάζει το κόστος της νομιμοποίησης κατά πολύ σε σχέση με το να είχαν εκδόσει μια οικοδομική άδεια εξ' αρχής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sissy_arch Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2023 Μόλις γύρισα από ΥΔΟΜ. Μου είπε να βγάλω μια άδεια μερικής κατεδάφισης και εκεί να βάλω την Θ.Σ. ΥΓ Βέβαια επειδή θα τροποποιηθεί ένα άνοιγμα (πρόκειται για μονοκατοικία) μου είπε μετά να βγάλω μια μικρή κλίμακα. Δεν καταλαβαίνω γιατί αφού θα βγεί η οικοδομική άδεια να μην μπει και το άνοιγμα εκεί. Αυτό, η αλήθεια ειναι, ότι δεν το έπιασα. Αν τα άλλα τα έκανα με έγκριση εργασιών (όπως νόμιζα) οκ μετα να βγει μικρή κλίμακα. Αλλά αφού θέλει αδεια μερικής κατεδάφισης, γιατι να μη βάλω εκεί το παράθυρο;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2023 Εγώ θα τα έκανα με μία οικοδομική άδεια.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2023 Κι εγώ το ίδιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sissy_arch Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 Καλημέρα συνάδελφοι! επανέρχομαι με ερώτημα για την ίδια υπόθεση. Τι διάσταση μπορεί να έχει μια καινούργια θέση στάθμευσης που θα φτιάξω εγώ στον ακάλυπτο μου? Θα ήθελα τη μικρότερη δυνατή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 Εξαρτάται από τη γωνία στάθμευσης του οχήματος. Ένα εύρος διαστάσεων μπορεί να κυμαίνεται από 2,25*4,50 με 2,50*5,0 κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tim22 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 (edited) Ρωτήθηκε στην προηγούμενη σελίδα, αλλά νομίζω δεν έγινε ξεκάθαρο. Στην περίπτωση διαμόρφωσης ΘΣΑ στον ακάλυπτο και κατεδάφισης τμήματος περιτοίχισης για δημιουργία εισόδου-εξόδου, πρέπει να βγει ξεχωριστή άδεια για την κατεδάφιση, ενώ οι θέσεις θα γίνουν με άδεια μικρής κλίμακας; Edited Ιούνιος 5 by Tim22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oikoenergy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 Καλημέρα σας Θα χρειαστεί η συναίνεση των συνιδιοκτητών για την κατεδάφιση ή και με την πλειοψηφία γενικής συνέλευσης μπορούν να γίνουν οι διαδικασίες για την ΘΣ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 Το ερωτημα σου δεν ειναι σαφες Προφανως, για την κατεδαφιση περιφραξης, την διανοιξη πορτας και την δημιουργια ΘΣΑ στον ακαλυπτο, καθως και για τον καθορισμοι δικαιωματος αποκλειστικης χρησης υπερ συνιδιοκτητη, απαιτειται το 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα